Posnetki nepremičnin

Želite doseči prednost pred svojimi konkurenti na trgu nepremičnin? Drone aerofotografija in videografija sta nov standard za trženje nepremičnin višjega cenovnega razreda. Od dih jemajočih zračnih pogledov do 360⁰ zunanjih panoramskih posnetkov, kateri bodo vaše oglaševanje nepremičnine ločili od konkurence.

V preteklosti smo takšne posnetke iz zraka lahko dobili le z uporabo dragih metod (helikopterji ali letala). Le malokdo si je lahko privoščil snemanje takšnih materialov, saj so bili cenovno precej nedostopni. Dandanes je drone enostavno in dostopno orodje, ki omogoča snemanje osupljivih slik in video posnetkov, ki prinašajo konkurenčno prednost na trgu nepremičnin.

Pri nakupu nepremičnine ne gre za nakup stavbe same, ampak nepremičnine kot celote, pri čemur je vključena tudi mikro lokacija (zemljišče okoli nepremičnine) in makro lokacija (bližnja infrastruktura – okoliške hiše, trgovine, šole,…). Pogled s ptičje perspektive zagotavlja odlično oceno celotnega posestva ali posesti, ki je ni mogoče doseči s tipično zemeljsko fotografijo.

Ponujamo hitre in profesionalne storitve zračnega fotografiranja po konkurenčnih cenah, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam.

Scroll to Top