Pregled objektov

Pregled objektov z dronom omogoča hiter in varen dostop do območij, ki lahko predstavljajo nevarnost za zdravje, varnost in okolje.

Pregled stanja sončne elektrarne, ki je nameščena na težje dostopni strehi, po neurju s točo in izdelava posnetkov visoke resolucije za potrebe uveljavljanja zavarovanja.

Za potrebe izdelave projekta izgradnje sončne elektrarne vam lahko izdelam posnetek strehe vašega objekta. Posnetek strehe se pošlje ustreznemu strokovnjaku, ki na podlagi njega oceni primernost strehe za namestitev sončnih panelov.

Stranka je poklicala, da ji pušča streha. Mikro razpok z dronom žal ni mogoče odkriti, kje je pa puščalo v tem primeru, pa se kar dobro vidi. Počen pokrovček na vrhu antenskega droga predstavlja ob nalivih veliko luknjo v strehi.

Spodnje fotografije prikazujejo primer Posneteka gradbenega napredka (periodično snemanje objekta med gradnjo) trgovine Spar v Novem mestu. Storitev je zanimiva za posameznike in podjetja, ki želijo imeti v svojem arhivu dokumentiran potek gradnje. S pomočjo posebne programske opreme določimo točko in ostale parametre s katere se izvajajo posnetki (vsi posnetki so nerejeni iz iste točke), tako ta jih je lasneje možno s pomočjo time-laps tehnike združiti v pregleden posnetek, ki ga je možno nadgraditi s predstavitvenim spotom.

Scroll to Top